Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Cie BS

dinsdag 9 april 2024

19:00 - 23:00
Locatie

Raadzaal

Voorzitter
Dhr Dré Peters

Agendapunten

  1. 1
    Opening
  2. 2.1

    Voorgesteld wordt in te stemmen met de agenda.

  3. 2.2

    Voorgesteld wordt in te stemmen met de voorraadagenda.

  4. 3
    Mededelingen portefeuillehouder(s)
  5. 4.1

    Voorgesteld wordt de besluitenlijst vast te stellen.

  6. 4.2

    De status en de wijze van afdoening van afspraken en toezeggingen worden vastgelegd en bijgehouden in iBabs. Het onderwerp ‘afspraken en toezeggingen’ staat als vast punt op de agenda van de commissies voor eventuele vragen en opmerkingen.

  7. 5

    Voorgesteld wordt de ingekomen stukken voor kennisgeving aan te nemen. Vragen kunnen tot 24 uur na de vergadering bij de griffie worden ingediend. Beantwoording vindt binnen een week ná de commissievergadering plaats.

  8. 6

    De commissie geeft aan of de voorstellen rijp zijn voor behandeling in de raad. Zo ja, dan geeft de commissie per agendapunt aan of het een hamerstuk of bespreekstuk is. Behandeling van deze raadsvoorstellen vindt plaats in twee termijnen.

  9. 6.1

    De tussenrapportage ligt ter bespreking voor omtrent de onderdelen van de tussenrapportage die tot het domein van de commissie BS horen. De commissie geeft aan of de tussenrapportage rijp is voor behandeling in de raad en of het als hamerstuk of als bespreekstuk geagendeerd dient te worden, maar beperkt haar advies aangaande de onderdelen voor wat betreft de commissie BS.

  10. 7

    Rondvragen betreffen korte feitelijke vragen over een actueel onderwerp op het vakgebied van de commissie. Rondvragen in de commissie worden in beginsel mondeling behandeld (als de tijd het toelaat). Indien er geen tijd meer is voor behandeling, vindt afhandeling alsnog schriftelijk plaats. Het heeft de voorkeur om te stellen rondvragen zo mogelijk op voorhand (via de griffie) aan te leveren zodat de beantwoording kan worden voorbereid.

  11. 8
    Sluiting